30 April

30 April

Halvvägs!
Summerar den 10:e cykeldagen och konstaterar att jag nu trampat ungefär halvvägs på min resa från Gibraltar till Skövde.
Det där med att ha mål är tveeggat. Å ena sidan så vill jag nå målet, men å andra sidan vill jag ju också vara precis där jag är nu, nämligen mitt i resan mot målet. Detta är väl inte bara sant för mitt drömcyklingsprojekt som jag nu genomför, utan oftast för livet i övrigt.
I vilket fall som helst så känns det fantastiskt att det flytit på så bra som som det har gjort och jag hoppas att den andra hälften av resan blir lika bra som den första. Jag ser verkligen fram emot vad fortsättningen har att erbjuda.
Rullade i ut i en lite kyligare fransk morgon, men även om molnen hängde tunga över byn så var det ändå uppehåll.
Idag var målet den lite större staden Tours, som ligger ganska mitt i Frankrike. Jag jag valde att cykla på småvägar på min väg dit.
Fördelen var att jag fick uppleva den franska landsbygden långt in på bara kroppen och det fanns mycket att se och uppleva. Nackdelen skulle visa sig fram på eftermiddagen att jag gick lite tom på bränsle, då jag inte fann några matställen utmed vägen. Något att dra lärdom av,
Mitt letande efter en ny strömkabel till mobilen fann dock sin lösning under förmiddagen och problemet med strömförsörjning ska nu vara undanröjt och jag kunde leverera live-tracking problemfritt igen.
En bra beskrivning av dagen finner ni annars genom mina bilder som får tala för sig själva.
I morgon fortsätter trampandet norrut och det nästa stora delmålet Paris närmar sig.
Hoppas på bra förhållanden och en bra åter en bra cykeldag i morgon.
Väljer att inte titta på väderprognoserna längre. Det blir mer spännande då.
Tack alla för den underbara support jag har sv er alla. Den bär mig framåt med stormsteg.
Jag önskar er en fortsatt bra valborgsmässoafton.
Själv sjunger jag in våren i hop med min cykel långt ifrån alla valborgsbrasor, men det funkar ju bra det också.?