Din kropp består av celler – det är upp till dig hur de mår

Din kropp består av celler – det är upp till dig hur de mår

Cellexir är som det låter, ett elexir för dina celler.
Cellexir har tagit fram två unika tillskott med ingredienser som enligt forskning och användare visar exceptionella resultat för hälsa, välmående och prestation.

  • Cellexir One
    • Ett näringstillskott för dina celler och mitokondrier. Tillskottet är framtaget tillsammans med specialist läkaren Dr Marcus Gitterle. Produkten passar dig som vill öka din energi, få bättre återhämtning efter träning eller en stressig vardag och för dig som vill känna dig mer alert och skärp i tanken. 
  • Cellexir Endurance
    • Cellexir Endurance är framtaget tillsammans med Dr Mikael Mattsson och innehåller bla den unika ingrediensen PEAK ATP®. Cellexir Endurance passar dig som vill prestera bättre, både fysiskt och psykiskt, under längre och hårdare träningspass och under tävling. Produkten är framtagen med godkända ingredienser för att kunna användas av elitidrottare under tävling. Cellexir Endurance fokuserar på ämnen som visat sig verka uppiggande och öka fysiologisk och mental prestation.

Bättre med åren har ett samarbete med Cellexir och därför kan vi erbjuda rabatter vid köp av Cellexirs produkter. Klicka gå in på respektive produkt för att ser aktuella erbjudanden.