Maximera din prestation med Cellexir Endurance

Maximera din prestation med Cellexir Endurance

Cellexir Endurance är en unik prestationshöjande produkt för dig som älskar att träna hårt, orka mera och vill få ut mer energi under längre och hårdare träningspass. Det har tagits fram tillsammans med Dr Mikael Mattsson och innehåller ett antal prestationshöjande ingredienser som bla PEAK ATP®.
Produkten är framtagen med godkända ingredienser för att även kunna användas vid tävling. Cellexir Endurance fokuserar på ämnen som visat sig verka som uppiggande och öka fysiologisk och mental prestation.
Vi erbjuder vi 20% rabatt på första köpet som du gör på www.cellexir.se och vid betalning anger rabattkoden bättreendurance

En av många som regelbundet använder produkten är den tidigare landslaglöparen Malin Ewerlöf och hon säger så här om Cellexir Endurance:
”Jag har alltid varit lite försiktig med vad jag stoppat i mig gällande återhämtningsprodukter, sportdrycker mm när jag tränat och tävlat. Det kommer från min bakgrund som elitidrottare där man alltid måste vara helt säker på vad man stoppar i sig så det inte finns någon olaglig substans i produkten. Det funkade bra att mestadels bara dricka vatten när jag tävlade i medeldistanslöpning men på senare år under framförallt långpass och långlopp där det krävs mer fokus och styrka under en längre tid så har jag tyvärr många gånger känt att krafterna tagit slut för tidigt. Att jag numera dricker Endurance under mina längre och hårdare pass har gjort stor skillnad i min känsla i att bibehålla kraft och mental skärpa under en längre tid.
Att innehållet dessutom är noga sammansatt och testat gör också att jag kan stå för Endurance på alla sätt och vis.

Testa du med, den funkar verkligen!”

//Malin Ewerlöf