Podradio

Podradio

För att kunna skapa det liv vi vill leva räcker det inte enbart med kunskap om hur vi ska uppnå detta. Det krävs också en drivkraft mot målet, det vi kallar för motivation.
Och det är just avsaknad av motivation som är den klart vanligaste orsaken till att många står kvar och stampar på samma plats, trots att vi egentligen vet vad vi ska göra för att komma vidare.
Den stora frågan blir därför hur vi får motivation.mikrofon
Ja, vi kan motiveras på olika sätt, men för egen del har jag alltid stärkt min motivation genom att jag har inspirerats av andra. Och det är för att jag är övertygad om att det även gäller de allra flesta, som är anledningen till att jag har startat ”Bättre med åren”. Det är ett koncept där jag vill inspirera så många som möjligt till en livsstil där fysisk träning utgör grunden för ett långt och friskt liv.

Nu kan ni inspireras av andra i en intervjuserien Peptalk.
Peptalk, som man kan översätta till just inspirerande samtal, innebär att jag kommer att söker upp intressanta människor som finns mitt ibland oss,  och som var och en på sitt sätt kan bidra med inspiration till en sådan aktiv livsstil.

Ni kan antingen lyssna/ladda ner direkt från denna webbplatsen, men podradion finns också tillgänglig i podcast-appar för mobiltelefoner (smartphones) och läsplattor. Detta kan vara bra om ni vill lyssna när ni tex åker bil, promenerar eller tränar.
Podradion finns i appen Acast som är den podcastapp jag rekommenderar, men har ni iPhone eller iPad kan ni dessutom använda Podcaster.
Ni söker sedan på ”Bättre med åren” så dyker podradion med avsnitten upp. Ni kan sedan prenumerera så får ni aviseringar när det kommer nya avsnitt. Ni får gärna skriva en recension också 🙂

Har ni tips på gäster till podradion, så tveka inte att kontakta mig.

 

Episoder

Peptalk #25: Jonas Bohr >

Peptalk #24: Björn Suneson >

Peptalk #23: Stefans Europaresa >

Peptalk #22: Jonas von Essen >

Peptalk #21: Barbro Bobäck >

Peptalk #20: Lena Markström >

Peptalk #19: Fredrika Ek >

Peptalk #18: Jan Tern >

Peptalk #17: Rörelsebolaget >

Peptalk #16: Stefan Tibblin >

Peptalk #15: Rune Larsson (Del 2) >

Peptalk #14: Rune Larsson (Del 1) >

Peptalk #13: Per Ahlqvist >

Peptalk #12: Bengt Skarp >

Peptalk #11: Lénie Dahl >

Peptalk #10: Göran Magnusson >

Peptalk #9: Ingbritt Ekman >

Peptalk #8: André Sturesson >

Peptalk #7: Lars Thool >

Peptalk #6: Evy Palm >

Peptalk #5: Mattias Svahn >

Peptalk #4: Håkan Persson >

Peptalk #3: Anna-Lena Gislander >

Peptalk #2: Emil Johansson >

Peptalk #1: Reima Hartikainen >