Håll dig yngre längre med Cellexir One

Håll dig yngre längre med Cellexir One

Cellexir har tagit fram det nya svenska näringstillskottet Cellexir One. Det har utvecklats i samarbete med Dr. Marcus Gitterle som är en specialistläkare från USA och en av landets främsta experter inom området anti-aging. Gitterle har skrivit boken Growing Young, som utifrån forskning beskriver vilka mekanismer som styr åldrandeprocessen och vilka möjligheter vi har att inte bara bromsa denna, utan också i vissa fall reversera den.

Åldrande är en naturlig del av livet, men kan vi reducera dess negativa effekter ökar våra förutsättningar för att hålla oss pigga, friska och välmående högre upp i åldern.
Först och främst handlar det om en medveten livsstil där rörelse, kost och återhämtning/sömn står i centrum. Lägger vi därtill en låg stressnivå, socialt nätverk och en känsla av mening i tillvaron så har vi bra förutsättningar för ett långt och friskt liv.
Enligt Gitterle finns det dock ytterligare sätt förstärka denna inbromsning av åldrandet. För precis som alla biologiska varelser är vi uppbyggda av celler och när cellerna blir gamla och försämrade blir vi också det. Men genom att ge cellerna support i form av vissa naturliga ämnen kan vi sakta ner åldrandeprocesserna i cellerna och därigenom hålla oss ”yngre” längre.

I näringstillskottet Cellexir One har nu sex sådana ämnen samlats i en och samma kapsel. Det gör det inte bara enkelt, utan genom att ämnena intas tillsammans vinner vi också synergistiska effekter som förstärker ”föryngringen” av cellerna.

En dagsdos Cellexir One innehåller:

  • 20 mg PQQ (Pyrroloqinolinquinon)
  • 100 mg Coenzym Q10 (Ubiquinone)
  • 300 mg ALC (Acetyl L-Carnetin)
  • 150 mg Ekologisk (Organic) Curcumin
  • 150 mg Trans-Resveratrol
  • 10 mg Bio Peperine (Extrakt från svartpeppar)


Cellexir får mycket respons från nöjda kunder som känner skillnad och växer därför snabbt just nu.
Vi erbjuder 25% på ett engångsköp. Dessutom erbjuds nu även 50% på första månaden vid köp av prenumeration.
Cellexir har ingen bindningstid, uppsägningstid eller andra förpliktelser.
Båda köpen gör du genom att gå in på www.cellexir.se och vid betalning ange koden bättremedåren (i ett ord).