Peptalk – en intervjuserie för inspiration

Peptalk – en intervjuserie för inspiration

För att kunna skapa det liv vi vill leva räcker det inte enbart med kunskap om hur vi ska uppnå detta. Det krävs också en drivkraft mot målet, det vi kallar för motivation.
Och det är just avsaknad av motivation som är den klart vanligaste orsaken till att många står kvar och stampar på samma plats, trots att vi egentligen vet vad vi ska göra för att komma vidare.
Den stora frågan blir därför hur vi får motivation.mikrofon
Ja, vi kan motiveras på olika sätt, men för egen del har jag alltid stärkt min motivation genom att jag har inspirerats av andra. Och det är för att jag är övertygad om att det även gäller de allra flesta, som är anledningen till att jag har startat ”Bättre med åren”. Det är ett koncept där jag vill inspirera så många som möjligt till en livsstil där fysisk träning utgör grunden för ett långt och friskt liv.

Jag tänkte nu ge er chansen att inspireras av andra i en intervjuserie som jag passande valt att kalla för ”peptalk”.
Peptalk, som man kan översätta till just inspirerande samtal, innebär att jag kommer att söka upp intressanta människor som finns mitt ibland oss,  och som var och en på sitt sätt kan bidra med inspiration till en sådan aktiv livsstil.
Istället för text kommer jag i den mån det är möjligt publicera intervjuerna i ljudform genom så kallad podcasting.
Jag ser flera fördelar med detta exempelvis

  • Det är lättare att få fram den inlevelse och de känslor som förmedlas i samtalen
  • Det är tidseffektivt, vilket gör att jag möjlighet att hinna få ut mer material än i skriftform
  • Det finns möjlighet att ladda ner ljudfilen tex till sin smartphone, så ni kan lyssna på pod-avsnittet när ni tex åker bil, promenerar eller tränar.

Det första avsnittet kommer inom kort och där kommer ni att få möta en gammal ungdomskamrat till mig.

Ni hänger väl med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *