På cykel genom Europa!

På cykel genom Europa!

Dags för ett nytt långcyklingsprojekt!
För tre år sedan stod jag vid Smygehuks udde, Sveriges sydligaste punkt. Jag hade då två veckor tidigare startat från Sveriges nordligaste punkt, Treriksröset. Min cykeltur genom hela vårt avlånga land Sverige hade efter 215 mil nu nått sin slutdestination. 
Stefans europaresaEn stor utmaning, en fantastisk upplevelse och många nya erfarenheter. Även en lärdom om att man med rätt inställning klarar mycket mer än man tror.
Hur kände jag då efteråt? Var jag mätt på cykling nu?
Nej, tvärtom så gav mersmak. Jag ville mer.
Med tiden har tankarna växt fram om ett nytt långcyklingsprojekt och blickarna har nu riktats mot Europa. Jag har funderat länge, men åren går och det gäller ju att förverkliga sina drömmar medan man kan.
Så därför har jag nu bestämt mig för att låta ett nytt äventyr bli verklighet.
Rutten genom Europa
Den 20 April flyger jag nämligen till Gibraltar vid Spaniens sydspets. Dagen efter startar jag min cykeltur norrut och tanken är att jag inom 3 veckor ska försöka ta mig de ca 370 milen genom Europa för att sedan anlända till mitt hem i Skövde.
Är ni intresserade av att följa mina förberedelser och min resa så Gilla facebooksidan Stefans Europaresa
Då kommer ni kunna följa allt som händer och sker i projektet.
Europa väntar på mig.
Nu kör vi! 

2 svar på ”På cykel genom Europa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *