Peptalk #15: Rune Larsson (Del 2)

Peptalk #15: Rune Larsson (Del 2)

I detta podradioavsnitt får ni höra fortsättningen på mitt samtal med ultralöparen och äventyraren Rune Larsson.
Rune berättar om när han i unga år bläddrade i Guinness rekordbok och hur han i denna fann tre pojkdrömmar som senare i livet skulle gå i uppfyllelse.
Det handlar om hans fantastiska nordiska rekord i 24-timmarslöpning som stod sig i hela 31 år, hans osupporterade roddäventyr över Atlanten, samt hans ensamlöpning kust till kust i USA.
Med stor inlevelse skildrar denne löparlegend sina äventyr och hur han genomförde dessa bedrifter genom att bland annat författa en bok i huvudet eller räkna ”skratt per mil”.

Rune Larsson springer i OhioHan berättar också mer ingående om sin bok Löparglädje som släpptes förra året samt vad det innebär att vara ”kalorist”.I detta avsnitt kommer vi i vårt samtal också in på träning och åldrande och denna magiska sommarkväll avslutas med den avslutande delen ”Sant eller falskt”. Där klämmer jag Rune på pulsen med ett antal påstående och bland annat får vi veta att det faktiskt går att sova när man springer!
Vill ni veta mer om Rune eller få kontakt med honom så besök gärna hans hemsida www.loparlarsson.se.
Bättre med åren vill härmed också passa på att tacka Rune för denna intervju och för att vi har fått ta del av hans kunskaper och erfarenheter som han skildrat på ett sådant underhållande sätt.
Lyssna på Bättre med årens senaste avsnitt i podradioserien Peptalk med Rune Larsson del 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *