Peptalk #18 Jan Tern

Peptalk #18 Jan Tern

Vid min tidigare anställning på Volvo IT hade jag en sidoroll som hälsocoach, vilket innebar att jag under viss tid av mitt arbete jobbade med friskvårdsfrågor på min enhet. Volvo hade vid den tiden på allvar börjat se friska och välmående medarbetare som en av företagets viktigaste framgångsfaktorer inför framtiden och hade därför instiftat en vision om att företaget skulle ha ”bland de friskaste medarbetarna i världen …”.
I detta arbete bildades ett nätverk av hälsocoacher inom hela AB Volvo och det var då företagets friskvårdskoordinator Jan Tern som fick Volvoledningens förtroende att vara spindel i detta nät och driva detta viktiga uppdrag.

Jan Tern Medicinboll

Jan drev detta arbete framgångsrikt under flera år innan han 2014 bestämde sig att satsa fullt ut på sitt egna företag Personbästa AB där han numera jobbar med att genom föreläsningar, böcker och event stärka organisationer, lag, företag och individer. Jan har en holistisk syn när det gäller människors välbefinnande och hjälper därför organisationer att bli effektivare genom ett hållbart hälsotänk.
Jan har sedan tidigare skrivit åtta böcker inom området för hälsa och välbefinnande, men är nu aktuell då han nu i dagarna släpper sin första roman ”Ordblond”.
Men det är kanske som föreläsare som Jan har blivit mest uppmärksammad. Jan riktar sig främst till företag och hur de kan nå bättre resultat med friska och välmående medarbetare och Jans föreläsningar inom stresshantering har varit särskilt populära.
Möt den sympatiske Jan Tern i mitt 18:e avsnitt av Peptalk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *