Göran blir ny gästbloggare

Göran blir ny gästbloggare

Tidigare i år gjorde jag en uppskattad poddradiointervju med en av världens mest vältränade 70-plussare, nämligen Göran Magnusson. Denne sympatiske 72-åring är en stor förebild och inspirationskälla när det gäller träning högre upp i åldern och är ett levande bevis för att ålder bara är en siffra.

Göran Magnusson

Han tillhör världseliten i triathlon och kan faktiskt titulera sig världsmästare i denna tuffa sport. Göran gjorde  sin senaste triathlontävling i Chicago 2015 då han kammade hem ett VM-silver i klassen 70-74 år. Vid denna tävling hade dock Göran börjat få problem med sina knän. Sedan dess har Görans karriär kantats av olika skadebekymmer, men att ge upp har aldrig varit ett alternativ för ”Stålmannen från Borås”. För hör och häpna, nu har han efter flera operationer bestämt sig att ta sig tillbaka, för att göra en nysatsning mot VM 2020 under sitt 75:e levnadsår!
Jag kan nu med glädje meddela att Göran kommer att gästblogga för Bättre med åren, där han löpande kommer rapportera om sin status på vägen mot VM 2020.
Håll koll på Bättre med åren, första inlägget kommer inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *