Magnus har gått ner 96 kg på 9 mån!

Magnus har gått ner 96 kg på 9 mån!

Det finns många som gör fantastiska viktresor, men när jag höra om denna satte jag nästan kaffet i vrångstrupen.
Nej, Magnus har varken genomgått någon operation eller varit med i Biggest loser. Han har helt enkelt gjort det med en enorm järnvilja och disciplin.
Magnus Vestberg

Hur många står inte varje nyår vid tolvslaget och lovar en nystart till en ny livsföring, och att gå ner i vikt tillhör säkerligen ett av de vanligaste nyårslöftena. Att gym och andra träningsarenor fylls som mest i Januari är ju inget nytt. Nu skall det bannemej levas hälsosamt!
Tyvärr, rinner det ofta ut i sanden och den största anledningen till detta tror jag är att det ”nya livet” inte bottnar i en tillräckligt stark inre vilja.

Men detta gäller inte busschauffören Magnus Vestberg från Indal utanför Sundsvall. Han hade visserligen tränat styrketräning tidigare, men med en matchvikt på hela 170 kg bestämde han sig för att det fick vara nog.
På nyårsdagen 2018 påbörjades arbetet. Han fortsatte styrketräna, men nu blev löpbandet på gymmet hans andra hem. Kombinerat med medveten kosthållning började nu kilo för kilo rasa i snabb takt.
Magnus Vestberg
Sedan dess har han gjort jobbet varje dag och väger nu in på sin målvikt 74 kg, en viktnedgång på hela 96 kg på nio månader!
Som kuriosa kan även nämnas att Magnus i skrivande stund även har tränat styrketräning 668 dagar i rad utan vilodag! Bara det är ju en fantastisk prestation och värt att uppmärksammas.

Magnus delar gärna med sig av sina erfarenheter på sociala medier och har med tiden blivit en stor inspiratör för många.
Han har helt enkelt visat vad som är möjligt med pannben och ett ”jävlar anamma”, eller som han själv säger:
” do what ever it takes to reach your goals”
Heja Magnus och grattis till ditt nya liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *