Peptalk #11: Lénie Dahl

Peptalk #11: Lénie Dahl

Intresset för träning och hälsa fortsätter att öka och därmed växer också utbudet av olika former av träning. Gymträning, uthållighetsträning och Crossfit är exempel på träningsformer som har tagit mycket mark de senaste åren.Lénie Dahl in action
Men hur ser trenden ut framöver?
Kommer dessa träningsformer att fortsätta öka?
Svårt att säga, men de som tittar in i framtiden ser en ökning av bland annat funktionell träning och även träning utomhus. I så fall ligger den personlige tränare Lénie Dahl från Arboga bra med i tiden för hon har nämligen nischat in sig på just funktionell träning utomhus.
Lénie är lärare i småskolan, men vid sidan om driver hon företaget ”Lénies träning och hälsa”
(http://www.leniestraning.se). Hon har en holistisk syn på hälsa och eftersom hon också är utbildad kostrådgivare tar hon gärna in helheten för att hjälpa sina kunder till en långsiktig och hållbar hälsa. Förutom att hon leder träningsgrupper lokalt erbjuder hon också rådgivning och coaching inom träning och hälsa online och kan därför hjälpa kunder oavsett var de befinner sig.
Lénie Dahl brinner verkligen för det hon gör och när jag ringde upp henne blev det ett mycket trevligt samtal där Lénie delade med sig av sin syn på träning och hälsa.
Så nu när våren är här, låt er inspireras till att träna utomhus i det elfte avsnittet i podradioserien Peptalk.
Varsågoda, Bättre med åren ger er Lénie Dahl!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *