Peptalk #3: Anna-Lena Gislander

Peptalk #3: Anna-Lena Gislander

Träningstrenden har vuxit snabbt de senaste åren och inte minst har vi sett hur antalet gym bara ökat. Men vad ser då om vi om vi blickar framåt?
Ja, framför allt ser vi att träning sprider sig mer bland en bredare del av befolkningen. Inte minst seniorträningen är på stark frammarsch. Och även om träning på gym fortfarande ökar så växer sig nu en annan trend sig allt starkare. Det handlar om träning i hemmet. Allt fler väljer nämligen att anlita personliga tränare som kommer på hemmabesök.
anna-lena-in-action
I detta avsnitt av Peptalk får ni möta Anna-Lena Gislander från Ekerö i Stockholm. Vi studerade för ett par år sedan tillsammans på Lillsveds idrottsfolkhögskola, då vi utbildade oss till hälsocoacher och personliga tränare.
Anna-Lena är en person med stor entusiasm och hon brinner verkligen för detta med träning och hälsa. Hon arbetar idag som gruppträningsinstruktör och personlig tränare inom gymkedjan ”Puls och träning”. Hon har stor erfarenhet och utbildningar inom träning mot framför allt den seniora målgruppen.
Men vad som jag tycker gör henne mest intressant är den verksamhet hon bedriver genom sitt eget företag Movement. Det är nämligen här hon nischat in sig på just personlig träning och kostrådgivning genom hembesök i Stockholmsområdet.  
Jag ringde upp Anna-Lena för en pratstund och det blev ett trevligt samtal där hon gav sin syn på det mesta om träning och vad det betyder henne.
Varsågoda, Bättre med åren ger er peptalk med Anna-Lena Gislander.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *