Jonas slog tre världsrekord!

Jonas slog tre världsrekord!

Att det aldrig är för sent visade 54-årige Jonas Bohr från Sollentuna igår med eftertryck. Han lyckades då med den fantastiska bedriften att i 20 mil cykla helt solo med en snitthastighet på 43,2 km/h vid Volvos testbana utanför Borås. Han slog därmed inte bara världsrekordet i solocykling 200 km, utan även för 100 km och 100 miles.
Hans cykelkarriär är kort och anmärkningsvärd. Han var 43 år när han började cykelpendla till jobbet som ett sätt att försöka bli av med en begynnande kulmage. Sedan dess har han haft en utvecklingskurva som pekat rakt upp och han har bara blivit bättre med åren.
Jonas lämnar aldrig något åt slumpen och experimenterar och testar ständigt hur han kan optimera sina prestationer. För några år sedan tog han tillsammans med en specialistläkare och anti-agingexpert från USA fram näringstillskottet Cellexir One som syftar till att bromsa åldrandet på cellnivå. Ett tillskott som även undertecknad använt under flera år.

Jonas Bohr på cykel

Som samarbetspartner till Jonas och Cellexir gratulerar vi Jonas till hans stora framgång och önskar honom lycka till mot framtida mål.För er som är intresserade av att testa Cellexir One kan Bättre med åren erbjuda 25% på ett engångsköp Dessutom erbjuds nu även hela 50% på första månaden vid köp av prenumeration. Cellexir har ingen bindningstid, uppsägningstid eller andra förpliktelser.
Båda köpen gör du på www.cellexir.se och rabatterna erhålls genom att vid betalning ange koden bättremedåren (i ett ord).

Jonas Bohr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *