Podradio #24 Björn Suneson

Podradio #24 Björn Suneson

I en lägenhet i Birkastan i Stockholm möter jag långdistanslöparen, eller upplevelselöparen som han själv kallar sig, Björn Suneson.
Han är nyss hemkommen efter att i mina ögon har genomfört en prestation som är något utöver det vanliga. Det är nämligen bara drygt en vecka sedan han befann sig vid Avon By the Sea i New Jersey på den amerikanska ostkusten. Han stod då med fötterna i Atlanten efter att ha sprungit kust till kust genom USA. En sträcka på 525 mil som han genomförde på 97 dagar. Ett snitt på 54km/dag.

Björn Suneson

Helt utan support och knuffandes på packning i en trehjulig barnvagn sprang han alltså mer en ett maratonlopp om dagen! 
Detta är ju naturligtvis en fantastisk prestation i sig och vi skulle kunna stanna där.
Men håll i hatten nu!
Detta var nämligen 7:e (!) gången han gjorde denna löpning, vilket ingen annan i världen tidigare har mäktat med och förmodligen inte ens är i närheten av.
Och nu till det som är mest anmärkningsvärt: 
Björn är 71 år !
Om vi sedan lägger till att han tidigare har diagnostiserats med knäartros, så förstår ni att det med stor ödmjukhet och beundran jag möter Björn Suneson i en lång och intressant podradiointervju.

Björn Suneson

Ni hör intervjun genom att starta uppspelaren nedan, men den finns även upplagd på podcastappar som exempelvis Acast, iTunes och Podcaster. Ett utmärkt sätt att lyssna under en promenad, när ni tränar eller utför andra sysslor. Sök bara på Bättre med åren så hittar ni inte bara intervjun med Björn, utan även de övriga 23 podradioavsnitt som Bättre med åren har levererat hittills.
Bättre med åren samarbetar med Cellexir som är ett nytt svensk kosttillskott för att motarbeta åldrandets negativa effekter och därmed hålla oss piggare, friskare och yngre längre upp i åldern.
Genom detta samarbete erbjuder Bättre med åren förmånliga rabatter. Läs mer här om du är nyfiken på att prova Cellexir.
Varsågoda, Bättre med åren ger er Björn Suneson!

6 svar på ”Podradio #24 Björn Suneson

 1. Hej, tack för en mycket bra podd och fantastiska intervjuer! Men…investera gärna i en bättre mikrofon. Avsnittet med Björn gick knappt att lyssna på.
  /Björn

  1. Hej Björn
   Tusen tack för senast.
   Jag tycker samtalet blev bra och det var mycket intressant att få ta del av din berättelse och det vet jag att många lyssnare har tyckt också.
   Men jag håller med om att ljudkvaliteten kunde varit bättre och med facit i hand så missbedömde jag helt enkelt påverkan avståndet till mikrofonen i kombination med ett stort rum.
   Sådant ska jag hålla bättre koll på i kommande poddar.

   Hälsningar Stefan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *