Podradio #26 Veronika Ambertson

Podradio #26 Veronika Ambertson

När jag möter Veronika Ambertson, 48 år, på hennes arbetsplats i Skövde, så är hon sprudlande glad och ser ut att brinna av livskraft.
Annat var det förr.
Veronika har nämligen större delen av sitt liv kämpat med en ätstörningsproblematik som legat som ett mörkt täcke över hennes liv och upptagit mycket av hennes energi. Veronika har gjort mycket i sitt liv och fixat det mesta hon tagit sig an, förutom när det gäller hennes förhållande till mat där hon helt enkelt inte hade kontroll över sitt beteende. Det var precis som om hennes ”hjärna var hookad” som hon själv uttrycker det.
Hetsätande och en kraftig övervikt förde henne stundtals ner i depressioner där och hade svårt att finna den riktiga glädjen i livet. Men i hennes ständiga sökande efter en lösning hittade hon till slut till en kvinna i USA där hon tidigare varit bosatt, som skulle visa sig förändra hennes liv totalt.
Hon fick ny kunskap som gjorde att hon kunde bryta sina gamla tanke- och beteendemönster för evigt. Hon kunde lägga om sin kost och skippade bland annat socker och vitt mjöl helt och hållet. Kilona försvann och framför allt fann hon en frihet som hon aldrig tidigare upplevt. Det var som om livet fick färg och samtidigt växte hennes självkänsla, vilket gjorde att hon kunde börja leva livet fullt ut på flera plan.

Change is beautiful

Veronika hade tidigare i sitt liv jobbat mycket inom HR-området och det bästa hon visste var när hon fick coacha andra individer.
Detta i kombination med hennes ”pånyttfödelse” ledde till att hon bestämde sig för att börja jobba som livsstils- och förändringscoach i ett eget företag ”Change Is Beautiful”.
Som namnet antyder så ligger fokus i hennes verksamhet på förändringsarbete och genom att hon jobbar mycket on-line finns det inga geografiska begränsningar när hon hjälper sina kunder att förändra sin livsstil. Förutom coaching håller hon även kurser, e-konferenser och föreläsningar.

Veronika Ambertson podradio

I detta podradioavsnitt samtalar jag och Veronika om bland annat om den problematik som finns runt övervikt och ätstörningar. Ni får även höra Veronika själv berätta sin livshistoria och om hur hennes liv radikalt har förändrats.
Change is beautiful!

Mer information om Veronika och Change Is Beautiful hittar ni här:
www.changeisbeautiful.se  
www.changeisbeautiful.se/miniserie/
www.facebook.com/changeisabeautifulthing/
www.instagram.com/livet.utan.socker/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *