Stefans landskapsresa

Stefans landskapsresa

FÖLJ MIG PÅ MIN LANDSKAPRESA GENOM SVERIGE!
I fjol var planen att jag skulle genomföra mitt tredje och hittills största långcyklingsprojekt.🚴
Allt var klappat och klart för en cykling kust-till-kust över den amerikanska kontinenten. Men så kom pandemin och satte stopp för projektet. Jag beslöt då att skjuta på det tills i år, men eftersom läget fortfarande inte lämpar sig för en USA-resa valde jag att skjuta på projektet på obestämd framtid.
Längtan efter en ny långcykling är dock fortfarande stor och jag har därför den senaste tiden skissat på ett nytt och mer coronasäkert
alternativ. En äventyrscykling på egen hand genom vårt fantastiska land Sverige. År 2014 cyklade från norr till söder (Treriksröset – Smygehuk), men denna gång kommer jag uppleva Sverige på ett annat sätt.
Den 27 Maj startar jag från min hemstad Skövde, för en cykeltur där jag har för avsikt att passera Sveriges samtliga 25 landskap. En slags egen Nils Holgerson-resa med andra ord.😀
På facebooksidan Stefans landskapsresa kommer ni kunna följa mina förberedelser fram till starten och därefter ta del av mina upplevelser under själva resan. Jag ska försöka förmedla så mycket jag kan och hinner.
Ni gör detta bäst genom att ”Gilla” eller ”Följa” den sidan. Då kommer ni inte att missa något
 
Stefan Wendt Europaresa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *